Ηλεκτροκίνηση και Ψύξη Μεταφορών

Ηλεκτροκίνηση και Ψύξη Μεταφορών συνδυάζονται ιδανικά στην Α.Νίκας Α.Ε. με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε κορυφαία ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά που μετασκευάζονται σε ψυκτικά οχήματα.

Αναζητήστε το ιδανικό για την επιχείρησή σας συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα ή επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας.

Mercedes-Benz eSprinter Van

Mercedes-Benz eVito Van

Fiat eScudo

Fiat eDucato

Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ Πράσινη Παραγωγική Επένδυση

50.000€ Επιδότηση Ηλεκτρικού Ψυκτικού Οχήματος Για Ολους

Μία μοναδική χρηματοδοτική προοπτική ανοίγει από τον Μάρτιο του 2023 καθώς το σύνολο των ΜμΕ επιχειρήσεων δικαιούνται επιδότηση μέχρι 50.000€ για την απόκτηση ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος μέσα από το πρόγραμμα «Πράσινη Παραγωγική Επένδυση ΜμΕ», ενώ υπάρχει δυνατότητα να καλύψουν με αυτό το ποσό μέχρι και το 100% του επενδυτικού τους σχεδίου.

Το ειδικό τμήμα οικονομοτεχνικών μελετών της Α.Νίκας Α.Ε. αναλαμβάνει για εσάς όλη τη διαδικασία υποβολής αίτησης χρηματοδότησης (έλεγχος επιλεξιμότητας, συγκέντρωση απαραίτητων πληροφοριών και δικαιολογητικών, υποβολή όλων των απαραίτητων εγγράφων και στοιχείων στο ηλεκτρονικό σύστημα ΟΠΣΚΕ), καθώς και τη διαχείριση του επενδυτικού σχεδίου (π.χ. υποβολή αποδεικτικών υλοποίησης, αιτήματα δόσεων, τροποποιήσεων) μετά την ένταξη του και μέχρι την αποπληρωμή του.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να προχωρήσουμε σε σχετική αίτηση.